Aloja

Jūlija pēdējās divas nedēļas nogales Braslavas pagastā aizvadīs skanīgi

Vasara ir piemērots laiks, lai apmeklētu brīvdabas izstādes un baudītu muzikālos priekšnesumus. Aicinām ikvienu apmeklēt Braslavas pagastu, kur būs iespējams vasarīgos vakarus pavadīt skanīgāk un iedvesmoties, klausoties mākslinieku vokālu.

23. jūlijā, no plkst. 21.00, aicinām doties uz brīvdabas muzikālo vakaru, kas notiks pļaviņā pie Vilzēnu tautas nama. Lai omulīgāk pavadītu vakaru un baudītu Evelīnas Kramas vokālu, aicinām paņemt līdzi plediņus.

Šī būs vēl viena iespēja ieklausīties E. Kramas vokālā un ģitārspēlē, ja nebija iespējams ierasties uz “Svētā putna Pivālind” svētkiem Staicelē, kur bija dzirdama jaunā māksliniece.

Savukārt 31. jūlijā, no plkst. 20.00, būs apskatāma Tautas lietišķās mākslas studijas “Staicele” darbu izstāde, kas izstādīta Braslavas muižas parkā. Brīvdabas izstādē rokdarbnieču radošos darbus varēs arī iegādāties. Izstādes laikā par noskaņojuma parūpēsies mūziķe Anta Eņģele.

Uz tikšanos Braslavas pagastā!

Apmeklējot muzikālos vakarus un brīvdabas izstādi, aicinām būt atbildīgiem un ievērot visus valstī noteiktos drošības pasākumus.

Sagatavoja:
Regīna Grosa